Crèche kinderopvang vacature Amsterdam

Een boeiende vacature voor medewerker van de crèche van onze kinderopvang is nu open bij ons in Amsterdam! Er wordt bij Quality First, We Care, Day Care! gezocht naar een toegewijde en gepassioneerde medewerker die het team van onze crèche in Bos en Lommer komt versterken en bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van onze kinderen.

Opgericht door ouders

In 2010 opgericht door twee ouders, omdat zij nét niet konden vinden wat zij zochten in de bestaande dagverblijven

Drie leeftijdsgerichte groepen

Gespecialiseerde leeftijdsgroepen voor optimale ontwikkelingsstimulering

Ruime openingstijden

Voor de vroege en late vogels zijn wij van 07.30 – 19.00 uur geopend.

Elke dag naar buiten

Elke dag een uitstap naar een speeltuin in de buurt of spelen in onze eigen grote tuin van 240m2

Elke dag een warme, biologisch, vegetarische maaltijd

Geen inkoop bij een cateraar! Maar elke dag een heerlijk verse, zelfbereide warme lunch

Wat u kunt verwachten van deze vacature voor medewerker van de crèche van onze kinderopvang

Er zijn in ons kinderdagverblijf veel openstaande vacatures! Zo wordt er volop gezocht naar een medewerker voor onze crèche. Binnen deze vacature voor medewerker van de crèche van onze kinderopvang krijgt u de kans om een significant verschil te maken in de levens van vele kinderen. Als medewerker in onze crèche bent u verantwoordelijk voor het waarborgen van een veilige en stimulerende omgeving. Uw rol overschrijdt die van een typische medewerker van ons kinderdagverblijf. Dit omdat u ook te maken krijgt met specifieke verantwoordelijkheden van een medewerker van de dagopvang. Denk hierbij aan het organiseren van activiteiten, het toezicht houden tijdens speel- en rustmomenten en het communiceren met ouders over de ontwikkeling en behoeften van hun kind. Daarnaast wordt er van u verwacht dat u, als opvoedkundige, de pedagogische visie van onze instelling omarmt en toepast in de dagelijkse omgang met de kinderen. Er wordt dan ook gezocht naar een medewerker voor onze crèche die flexibel is en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken.

Wil jij werken bij ons kinderdagverblijf in Amsterdam?

kinderdagverblijf in amsterdam

Zet de stap en sluit u aan bij ons team!

Bent u de medewerker die gezocht wordt voor deze vacature in de crèche van onze kinderopvang? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden en hopelijk verwelkomen we u binnenkort in het team van Quality First, We Care, Day Care!. Uw bijdrage en toewijding zijn essentieel voor ons en de kinderen die we elke dag ondersteunen.

Nieuwsgierig geworden?

Kom vrijblijvend een rondleiding volgen of schrijf uw kindje in.

Scroll naar boven