Medewerker voor de dagopvang gezocht in Amsterdam

Er wordt een medewerker gezocht voor onze dagopvang in Amsterdam! Vindt u het leuk om kinderen te begeleiden en vindt u altijd een creatieve insteek? Dan zijn wij bij Quality First, We Care, Day Care! op zoek naar u voor de vacature van medewerker in onze dagopvang. Ontdek onze opvang in Bos en Lommer en werk elke dag met plezier aan de ontwikkeling van onze kinderen. Wie weet wordt u wel de werknemer die gezocht wordt in onze dagopvang in Amsterdam?

Opgericht door ouders

In 2010 opgericht door twee ouders, omdat zij nét niet konden vinden wat zij zochten in de bestaande dagverblijven

Drie leeftijdsgerichte groepen

Gespecialiseerde leeftijdsgroepen voor optimale ontwikkelingsstimulering

Ruime openingstijden

Voor de vroege en late vogels zijn wij van 07.30 – 19.00 uur geopend.

Elke dag naar buiten

Elke dag een uitstap naar een speeltuin in de buurt of spelen in onze eigen grote tuin van 240m2

Elke dag een warme, biologisch, vegetarische maaltijd

Geen inkoop bij een cateraar! Maar elke dag een heerlijk verse, zelfbereide warme lunch

Door onze dagopvang wordt een creatieve en verantwoordelijke medewerker gezocht

Voor onze dagopvang wordt een medewerker gezocht met een PW-3 diploma. Binnen deze rol werkt u elke dag aan de structuur, veiligheid en de ontwikkeling van de kinderen van ons kinderdagverblijf. Daarnaast leert u hen in zichzelf en in hun omgeving te vertrouwen. Dit doet u aan de hand van de meest uiteenlopende activiteiten. Solliciteert u op deze vacature van medewerker van de dagopvang, dan is geen dag hetzelfde. Bent u zelf nog bezig met uw opleiding? Kom dan werken en leren als pedagogisch medewerker bij ons. U leert alle fijne kneepjes van het vak en krijgt de kans om uw kennis direct in de praktijk te brengen. Bovendien heeft u bij ons zekerheid dankzij de langdurige stages die u bij ons volgt. Bent u de werknemer die gezocht wordt door onze dagopvang? Blijf dan niet twijfelen en vul deze vacature van medewerker in onze dagopvang van de vele openstaande vacatures van ons kinderdagverblijf. Ons team en alle kindjes kijken al uit naar uw komst!

Wil jij werken bij ons kinderdagverblijf in Amsterdam?

kinderdagverblijf in amsterdam

Ontdek of u de werknemer bent die gezocht wordt voor onze dagopvang en neem contact op

Bent u dé kandidaat die voor onze vacature van medewerker op de dagopvang gezocht wordt? Solliciteer dan vandaag nog. Stuur ons een e-mail via info@wecaredaycare.nl met uw cv en motivatiebrief. Heeft u vragen over deze functie of onze visie? Neem dan contact met ons op en we kijken samen of u de werknemer bent die gezocht wordt voor onze dagopvang of beter functioneert als medewerker van de crèche.

Nieuwsgierig geworden?

Kom vrijblijvend een rondleiding volgen of schrijf uw kindje in.

Scroll naar boven