Opvoedkundige gezocht in Amsterdam

In het bruisende hart van Amsterdam wordt een opvoedkundige gezocht voor ons warme en betrokken kinderdagverblijf. Bent u die enthousiaste professional die kinderen begeleidt in hun ontwikkeling en een verschil wil maken in hun jonge levens? Ga dan aan de slag bij Quality First, We Care, Day Care!

Opgericht door ouders

In 2010 opgericht door twee ouders, omdat zij nét niet konden vinden wat zij zochten in de bestaande dagverblijven

Drie leeftijdsgerichte groepen

Gespecialiseerde leeftijdsgroepen voor optimale ontwikkelingsstimulering

Ruime openingstijden

Voor de vroege en late vogels zijn wij van 07.30 – 19.00 uur geopend.

Elke dag naar buiten

Elke dag een uitstap naar een speeltuin in de buurt of spelen in onze eigen grote tuin van 240m2

Elke dag een warme, biologisch, vegetarische maaltijd

Geen inkoop bij een cateraar! Maar elke dag een heerlijk verse, zelfbereide warme lunch

Wat u mag verwachten als onze nieuwe opvoedkundige

Bij ons is de rol van opvoedkundige niet zomaar een functie. De opvoedkundige die bij ons gezocht wordt dient zijn/haar takenpakket met zorg uit te voeren. U bent de spil in het pedagogische web. Als opvoedkundige begeleidt u kinderen in hun sociale en emotionele ontwikkeling, organiseert u activiteiten die passen bij hun leeftijd en behoeften en bent u een luisterend oor voor zowel kind als ouder. U gaat hand in hand werken met:

Hierbij draagt u de verantwoordelijkheid om te zorgen voor een omgeving waar werken met kinderen centraal staat en waar ieder kind zich thuis voelt. U maakt deel uit van een team waar vacatures in het kinderdagverblijf met de grootste zorg worden ingevuld, om zo de kwaliteit van zorg te waarborgen. Als u de opvoedkundige bent die gezocht wordt, aarzel dan niet om te solliciteren.

Wil jij werken bij ons kinderdagverblijf in Amsterdam?
kinderdagverblijf amsterdam

Maak deel uit van ons team!

Onze visie is helder: Wij willen het beste voor ieder kind en iedere medewerker. Voelt u zich geroepen en denkt u de opvoedkundige te zijn die gezocht wordt? Aarzel niet en neem contact met ons op door uw cv en motivatie te sturen naar info@wecaredaycare.nl. We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Wie weet maakt u binnenkort deel uit van het team van Quality First, We Care, Day Care! en draagt u bij aan de groei en bloei van onze prachtige kinderen.

Nieuwsgierig geworden?

Kom vrijblijvend een rondleiding volgen of schrijf uw kindje in.

Scroll naar boven