Vacatures kinderdagverblijf Amsterdam

Opgericht door ouders

In 2010 opgericht door twee ouders, omdat zij nét niet konden vinden wat zij zochten in de bestaande dagverblijven

Drie leeftijdsgerichte groepen

Gespecialiseerde leeftijdsgroepen voor optimale ontwikkelingsstimulering

Ruime openingstijden

Voor de vroege en late vogels zijn wij van 07.30 – 19.00 uur geopend.

Elke dag naar buiten

Elke dag een uitstap naar een speeltuin in de buurt of spelen in onze eigen grote tuin van 240m2

Elke dag een warme, biologisch, vegetarische maaltijd

Geen inkoop bij een cateraar! Maar elke dag een heerlijk verse, zelfbereide warme lunch

Vacatures bij ons kinderdagverblijf in Amsterdam

De leukste vacatures vindt u bij ons kinderdagverblijf in Amsterdam. Er wordt door ons vrijwel altijd naar een nieuwe medewerkers gezocht om te werken bij ons kinderdagverblijf in Bos en Lommer. Sluit u aan bij het gepassioneerde en professionele team van Quality First, We Care, Day Care! en werk elke dag met plezier aan de ontwikkeling van onze kinderen.

Wil jij werken bij ons kinderdagverblijf in Amsterdam?

kinderdagverblijf amsterdam
kinderdagverblijf in amsterdam

Medewerker voor ons kinderdagverblijf gezocht: onze vacatures

Wanneer u komt werken bij ons kinderdagverblijf en onze kinderopvang in Bos en Lommer, specialiseert u zich als medewerker in één van de volgende leeftijdsgroepen: de babygroep, de dreumesgroep of de peutergroep. U wordt dus door ons gezocht om elke dag met zeer jonge kinderen te werken bij ons kinderdagverblijf met een focus op pedagogiek. Bent u als pedagogisch medewerker in het bezit van een diploma dat gekwalificeerd is voor de kinderopvang? Dan vertrouwen wij erop dat u de kinderen de structuur, veiligheid en het vertrouwen kunt bieden dat zij nodig hebben. U heeft bij ons de keuze uit diverse vacatures.

Ook als medewerker in opleiding wordt u gezocht om bij ons kinderdagverblijf te werken

Bent u een student BBL in de omgeving van Amsterdam? Ook dan kunt u bij ons kinderdagverblijf aan de slag met diverse vacatures waarbij u leert uw vaardigheden aan te scherpen. Zo kunt u als pedagogisch medewerker leren en werken tegelijkertijd. U brengt op deze manier direct in de praktijk wat u recent heeft geleerd. Als medewerker bij ons kinderdagverblijf brengt u onze visie dagelijks in de praktijk. U gaat met de kinderen naar buiten, leert hen op een verantwoorde manier te spelen en serveert hen een heerlijk verse, zelfbereide warme lunch. Als u solliciteert op een van onze vacatures, bent u verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling van de kinderen die wij elke dag mogen ontvangen in ons kinderdagverblijf.

Solliciteer vandaag nog

Lijkt het u leuk om te werken in Bos en Lommer in Amsterdam en kunt u zich vinden in het profiel dat door ons gezocht wordt voor onze nieuwe medewerker? Dan horen wij graag van u waarom u zou willen werken voor een van de vacatures bij ons kinderdagverblijf. Neem contact met ons op en stuur een e-mail naar info@wecaredaycare.nl waarin u ons vertelt over uw kwaliteiten en motivatie. Wij kijken ernaar uit om u middels een van onze vacatures in het team van ons kinderdagverblijf te verwelkomen.

Nieuwsgierig geworden?

Kom vrijblijvend een rondleiding volgen of schrijf uw kindje in.

Scroll naar boven