Werken als pedagogisch medewerker in Amsterdam

Wilt u graag werken als pedagogisch medewerker in de omgeving van Amsterdam? Solliciteer dan voor de functie van pedagogisch medewerker in onze opvang in Bos en Lommer in Amsterdam. Het is zelfs mogelijk om tegelijkertijd te werken en te leren als pedagogisch medewerker hier in Amsterdam. Quality First, We Care, Day Care! is een jong en fris bedrijf dat kinderen een gemoedelijke en leerzame omgeving bezorgt. Er wordt bij ons dan ook dringend een pedagoog gezocht om de openstaande betrekking in Amsterdam te vullen en de kinderen te helpen aan een mooie toekomst.

Opgericht door ouders

In 2010 opgericht door twee ouders, omdat zij nét niet konden vinden wat zij zochten in de bestaande dagverblijven

Drie leeftijdsgerichte groepen

Gespecialiseerde leeftijdsgroepen voor optimale ontwikkelingsstimulering

Ruime openingstijden

Voor de vroege en late vogels zijn wij van 07.30 – 19.00 uur geopend.

Elke dag naar buiten

Elke dag een uitstap naar een speeltuin in de buurt of spelen in onze eigen grote tuin van 240m2

Elke dag een warme, biologisch, vegetarische maaltijd

Geen inkoop bij een cateraar! Maar elke dag een heerlijk verse, zelfbereide warme lunch

Wat houdt werken als pedagogisch medewerker in?

Als pedagogisch medewerker brengt u dagelijks onze visie in de praktijk tijdens het werken en leren. U biedt veiligheid en ontwikkelingskansen aan de kinderen die wij opvangen. U werkt samen met het kind aan de persoonlijke ontwikkeling en communiceert hierover regelmatig met de ouders. Ook als BBL’er krijgt u bij ons de kans om als pedagogisch medewerker te leren en te werken en wie weet in de toekomst een vaste functie als pedagogisch medewerker te bemachtigen.

Wil jij werken bij ons kinderdagverblijf in Amsterdam?

voorbeeld-we-care-daycare

Stagiaires gezocht om als pedagoog aan de slag te gaan

Ook als stagiaire kunt u bij ons aan de slag in de functie van pedagogisch medewerker. Als u op zoek bent naar een stage als pedagogisch medewerker voor een langere periode, krijgt u bij ons de kans om te leren en te werken. U wordt als medewerker van ons kinderdagverblijf een vertrouwd gezicht voor de kinderen van onze opvang. Elke dag brengt u uw nieuwe kennis in de praktijk en ziet u direct de resultaten van uw werk.

voorbeeld-3

Vertel ons meer over uw motivatie om de openstaande betrekking van pedagoog in te vullen

Bent u enthousiast over een van de vacatures van ons kinderdagverblijf? Solliciteer dan vandaag nog voor de functie van pedagogisch medewerker en neem contact met ons op. Voor u het weet kunt u als pedagogisch medewerker werken en leren bij Quality First, We Care, Day Care! Stuur ons een e-mail via info@wecaredaycare.nl waarin u ons meer vertelt over wie u bent en wat u motiveert om bij ons aan de slag te gaan.

Nieuwsgierig geworden?

Kom vrijblijvend een rondleiding volgen of schrijf uw kindje in.

Scroll naar boven