We Care, Day Care!

de beste zorg die uw kind verdient.

Inschrijven

Wilt u graag uw kindje inschrijven? Dit kunt u doen via onderstaande link. Deze link verwijst u door naar oze Kidsadmin omgeving. Via het inschrijfformulier ontvangen wij graag al uw gegevens, de gegevens van uw kindje en de gewenste opvangdagen.

Procedure

Er is geen reden voor plaatsingsstress! Doordat wij met drie horizontale groepen werken, is de doorstroom bij ons vlot. Hierdoor is er eigenlijk altijd plek voor uw kindje.

In het algemeen zijn de maandag, dinsdag en donderdag de drukste dagen in de opvang.

Wij zullen dan ook geen aanmeldingen in onze planning opnemen zolang u als ouders niet bij ons een rondleiding heeft gehad en een bewuste keuze voor onze opvang heeft gemaakt.

De procedure is als volgt :

  1. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken voor een rondleiding als u het inschrijfformulier heeft ingevuld. Of u heeft contact met ons opgenomen voor een rondleiding.
  2. Wanneer u echt voor onze opvang kiest, nemen wij de inschrijving op in onze planning
  3. Wij nemen drie weken na de vermoedelijke bevallingsdatum contact op met u op om te checken of de opgegeven dagen nog gewenst zijn en voor de laatste gegevens van uw kindje.
  4. U ontvangt daarna van ons de plaatsingsovereenkomst. Zodra deze ondertekent retour is, is de plaatsing rond en heeft u een opzegtermijn van één maand.
  5. Een paar weken voor de startdatum doen wij een voorstel voor de wendagen van uw kindje. Deze zijn altijd in de week voor de startdatum en zijn kosteloos.
Icon-transparent

Bent u benieuwd geworden?

Kom vrijblijvend een rondleiding volgen of schrijf uw kindje in.

Scroll naar top