Medewerker kinderdagverblijf in Amsterdam gezocht

Er is een medewerker voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam gezocht om ons toegewijde team te versterken en samen de dag van vele kinderen te verlichten. Bent u die hartelijke, gepassioneerde professional die klaar is om het verschil te maken? Dan zijn wij bij Quality First, We Care, Day Care! op zoek naar u! Werken bij ons kinderdagverblijf in Bos en Lommer is meer dan alleen een baan; het is een roeping, een missie om het leven van kinderen te verrijken. Bent u de collega die in onze kinderopvang in Amsterdam gezocht wordt? Twijfel dan niet langer en toon waarom u de werknemer bent die we zoeken.

Opgericht door ouders

In 2010 opgericht door twee ouders, omdat zij nét niet konden vinden wat zij zochten in de bestaande dagverblijven

Drie leeftijdsgerichte groepen

Gespecialiseerde leeftijdsgroepen voor optimale ontwikkelingsstimulering

Ruime openingstijden

Voor de vroege en late vogels zijn wij van 07.30 – 19.00 uur geopend.

Elke dag naar buiten

Elke dag een uitstap naar een speeltuin in de buurt of spelen in onze eigen grote tuin van 240m2

Elke dag een warme, biologisch, vegetarische maaltijd

Geen inkoop bij een cateraar! Maar elke dag een heerlijk verse, zelfbereide warme lunch

Vereisten die gezocht worden voor een medewerker van ons kinderdagverblijf

Om in aanmerking te komen voor de rol van medewerker in ons kinderdagverblijf, is het cruciaal dat u als mentor kunt functioneren, sturing en begeleiding kunt bieden aan zowel kinderen als aan collega's. De vaardigheid van werken met kinderen is essentieel; u moet liefdevol, geduldig en tegelijkertijd in staat zijn om grenzen te stellen en structuur te bieden. Onze ideale werknemer is iemand die zich met hart en ziel inzet om het welzijn van de kinderen te bevorderen.

Wil jij werken bij ons kinderdagverblijf in Amsterdam?

voorbeeld-3

Wordt u de collega die gezocht wordt in onze kinderopvang?

Wist u dat u ook als student bij ons terecht kunt? Ja, dat klopt! Voor alle vacatures voor ons kinderdagverblijf staan wij open voor verschillende profielen. Ervaren pedagogisch medewerkers kunnen hier aan de slag. Maar ook voor studenten die de BBL-route volgen, is er een toekomst als werknemer in ons kinderdagverblijf. Wij geloven in het bieden van kansen, in het ontwikkelen en in het leren op de werkvloer. Onze visie is dat door continue groei en ontwikkeling, we samen het beste kunnen bieden aan de kinderen en hun ouders.

kinderdagverblijf amsterdam

Solliciteer nu via e-mail

Bent u geïnspireerd door onze visie en voelt u zich geroepen om deel uit te maken van ons team bij Quality First, We Care, Day Care!? Wacht niet langer! Pak die kans en stuur uw sollicitatie naar het e-mailadres info@wecaredaycare.nl. Laten we samenwerken om de toekomst van vele kinderen vorm te geven en elke dag weer een beetje mooier te maken. Uw toekomstige collega in de kinderopvang wacht op u!

Nieuwsgierig geworden?

Kom vrijblijvend een rondleiding volgen of schrijf uw kindje in.

Scroll naar boven