Werken met kinderen

Als u graag wilt werken met kinderen, dan bent u bij Quality First, We Care, Day Care! in Amsterdam aan het juiste adres. Wij bieden een omgeving waar uw liefde voor de zorg voor kinderen en professionaliteit samenkomen. Wij zij dan ook nog op zoek naar enkele enthousiaste werknemers die samen met ons een team willen vormen.

Opgericht door ouders

In 2010 opgericht door twee ouders, omdat zij nét niet konden vinden wat zij zochten in de bestaande dagverblijven

Drie leeftijdsgerichte groepen

Gespecialiseerde leeftijdsgroepen voor optimale ontwikkelingsstimulering

Ruime openingstijden

Voor de vroege en late vogels zijn wij van 07.30 – 19.00 uur geopend.

Elke dag naar buiten

Elke dag een uitstap naar een speeltuin in de buurt of spelen in onze eigen grote tuin van 240m2

Elke dag een warme, biologisch, vegetarische maaltijd

Geen inkoop bij een cateraar! Maar elke dag een heerlijk verse, zelfbereide warme lunch

Wat is cruciaal als u wilt werken met kinderen?

Werken met kinderen vereist meer dan alleen een liefdevolle benadering. Kennis van pedagogiek is essentieel om kinderen op de juiste manier te begeleiden en hun ontwikkeling te ondersteunen. Empathie, geduld en het vermogen om te luisteren zijn eveneens cruciale eigenschappen die bij deze roeping horen. Beschikt u over een intuïtief aanvoelend vermogen om te herkennen wat elk kind individueel nodig heeft? Dan kunt u misschien een van de vacatures van ons kinderdagverblijf vullen. Daarnaast is een onwankelbare toewijding en gedrevenheid essentieel om een veilige en stimulerende omgeving te creëren waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Wil je met kinderen werken op ons kinderdagverblijf in Amsterdam?

voorbeeld-3

Ontdek uw mogelijkheden om met kinderen te werken

Ons kinderdagverblijf in Amsterdam biedt tal van kansen voor diegenen die willen werken met kinderen. Of u nu geïnteresseerd bent in:

Er is altijd wel een plek waar uw talenten volledig tot hun recht komen. Om écht een baan met kinderen goed in te vullen, is het essentieel om over sterke communicatieve vaardigheden te beschikken, zodat u zowel met de kinderen als met hun ouders en uw collega’s effectief kunt communiceren.

kinderdagverblijf amsterdam

Zet uw volgende stap in de wereld van kinderzorg

We willen het beste voor elk kind en elke medewerker. Bent u klaar om deel uit te maken van ons toegewijde team? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe u uw passie voor werken met kinderen kunt omzetten in een betekenisvolle carrière bij Quality First, We Care, Day Care!.

Nieuwsgierig geworden?

Kom vrijblijvend een rondleiding volgen of schrijf uw kindje in.

Scroll naar boven